OSTOSKORI 0 tuote tuotetta 0,00 € on tyhjä

Uudet Continental talvirenkaat 2019/2020. IceContact 3, VanContact Ice ja VanContact Viking

Uudet Continental talvirenkaat 2019/2020. IceContact 3, VanContact Ice ja VanContact Viking

Loppuvuodesta 2015 saatoimme ylpeinä esitellä Continentalin uusimman nastarenkaan, IceContact 2. Renkaat osoittivat erinomaisuutensa hyvinkin nopeasti. Nopea kohoaminen nastarenkaiden testin huipulle ja käyttäjien luottamuksen ansaitseminen olivat tunnustusta siitä, että uutuustuotteet olivat todellakin hyvin hiljaisia, ja mikä tärkeintä, erinomaisen hyvin talvellakin toimivia nastarenkaita.
Continentalin tuotekehitys on nyt, vuonna 2019, jo niin pitkällä, että on aika lanseerata uudet tuotteet.
Henkilöautoihin, maastureihin IceContact 3 ja pakettiautoihin VanContact Ice nastarenkaat sekä pehmeästä pohjoismaisesta sekoituksesta valmistetut VanContact Viking kitkarenkaat.
IceContact 3 ovat suurimmat uudistukset kokeneet nastat. Uusi ContiFlexStud™ on tien mukaan taipuva, joustavalla kumireunuksella varustettu rengasnasta, joka varmistaa erinomaisen pidon jäisillä keleillä, alhaisemman renkaan aiheuttaman melutason, pienemmän päällysteen kulumisen ja pitemmän käyttöiän, jossa renkaiden tehokkaat ajo-ominaisuudet säilyvät renkaiden käyttöiän loppuun.
Kun erilaisista tunnusluvuista puhtaan, niin uuden mallin pito jäisissä oloissa on Continentalin edelliseen IceContact 2 malliin verrattuna 7% verran parempi ja päällysten kulumista on vähennetty jopa 20% verran.
Renkaiden aiheuttaman melun osalta ei ole uutta numerotietoa saatu, mutta vertailussa ovat vanhan mallin renkaat saaneet 8 viivaa, uusi malli taas 5 viivaa.
Kaikki Continentalin nasta- ja kitkarenkaat valmistettiin vuoteen 2018 saakka ilman suuntauria eli asymmetrisinä. Edellisestä vuodesta lähtien, kun Continental toi markkinoille uuden, pehmeän rengasseoksen pohjoismaisiin oloihin, jota käytetään henkilöautoille ja maastureille tarkoitetuissa VikingContact 7 kitkarenkaissa, muutettiin teknologiaa ja talvirenkaita, myös IceContact 3, alettiin valmistaa suuntaurilla.
Huom! Uudessa IceContact 3 mallissa on pieni erikoispiirre, nimittäin vallankumoukselliset uudentyyppiset kuminastat (TR-merkinnällä). Nastarenkaat ovat saatavissa vain 17 tuumaisina ja isoimpina. Kokoväleissä 13“-16“ ovat käytössä perinteiset alumiininastat (TA-merkinnällä), jotka liimataan paikoilleen kuten aiemmissa malleissa.