OSTOSKORI 0 tuote tuotetta 0,00 € on tyhjä

Kaikki uutiset

Posti palvelee ja paketit kulkevat.
Posti palvelee ja paketit kulkevat. Pakettilähetysten kulkuun koronavirustilanteella ei ole tällä hetkellä vaikutusta eli nämä kulkevat toistaiseksi normaalisti.
Renkaat riviin. Tekniikan Maailman talvirenkaiden testi 2019
Jokavuotisen perinteen mukaan vaihdetaan renkaat kaksi kertaa vuodessa ja samaan aikaan ajoitetaan myös renkaiden testit. Tekniikan Maailma -lehti myös vuonna 2019 on ottanut tehtäväkseen edellytysten luomisen renkaiden valmistajien uusien tuotteiden testaamiseen ja samalla kuluttajille tärkeiden tietojen jakamiseen siitä, millaiset renkaat kannattaa autoonsa hankkia.
Alkuperäiset alumiinivanteet
Talvi on tulossa. Renkaat24.com valikosta löydät erittäin hyvällä hinnalla alkuperäiset alumiinivanteet: VW, Audi, BMW, Seat, Skoda.
Uudet Continental talvirenkaat 2019/2020. IceContact 3, VanContact Ice ja VanContact Viking
Continentalin tuotekehitys on nyt, vuonna 2019, jo niin pitkällä, että on aika lanseerata uudet tuotteet. Henkilöautoihin, maastureihin IceContact 3 ja pakettiautoihin VanContact Ice nastarenkaat sekä pehmeästä pohjoismaisesta sekoituksesta valmistetut VanContact Viking kitkarenkaat.
Kesärenkaat 2019 Tekniikan Maailma testi
Kesärenkaiden vaihtaminen on lähtenyt käyntiin. On varmaan paljon kuljettajia, joiden ajoneuvo kaipaa uusia kesärenkaita. Rengasvalikoima on laajentunut ja monipuolistunut sen verran voimakkaasti, että päätöksenteko on joskus hyvinkin hankalaa. "Tekniikan Maailma" auttaa saamaan selvyyden tässä tarjonnassa.
Rengasvertailu 2018 Tekniikan Maailma
Talvirengastesti 2018, Tekniikan Maailma. Testissä oli 12 nastarengasta ja 10 kitkarengasta. Michelin uusi malli X-Ice Nort 4 vei nastojen voiton. Continental VikingContact 7 (myös ihan uusi malli) vei kitkojen voiton.
  • 1
  • 2