OSTOSKORI 0 tuote tuotetta 0,00 € on tyhjä

Kaikki uutiset

Talvirengastesti TM 2022
Rengastesti 2022 (Tekniikan Maailma)
Uudet talvirenkaat 2020,  Tekniikan Maailma auttaa valinnassa
Vaikka syyskuussa ilmat olivat edelleen todella kauniita ja lämpimiä, silti on jo oikea aika tarkistaa ajoneuvosi talvirenkaiden kunto. Jos renkaat tarvitsevat päivitystä, herää heti kysymys minkälaiset renkaat pitäisi talveksi valita?
Posti palvelee ja paketit kulkevat.
Posti palvelee ja paketit kulkevat. Pakettilähetysten kulkuun koronavirustilanteella ei ole tällä hetkellä vaikutusta eli nämä kulkevat toistaiseksi normaalisti.
Renkaat riviin. Tekniikan Maailman talvirenkaiden testi 2019
Jokavuotisen perinteen mukaan vaihdetaan renkaat kaksi kertaa vuodessa ja samaan aikaan ajoitetaan myös renkaiden testit. Tekniikan Maailma -lehti myös vuonna 2019 on ottanut tehtäväkseen edellytysten luomisen renkaiden valmistajien uusien tuotteiden testaamiseen ja samalla kuluttajille tärkeiden tietojen jakamiseen siitä, millaiset renkaat kannattaa autoonsa hankkia.
Alkuperäiset alumiinivanteet
Talvi on tulossa. Renkaat24.com valikosta löydät erittäin hyvällä hinnalla alkuperäiset alumiinivanteet: VW, Audi, BMW, Seat, Skoda.
Uudet Continental talvirenkaat 2019/2020. IceContact 3, VanContact Ice ja VanContact Viking
Continentalin tuotekehitys on nyt, vuonna 2019, jo niin pitkällä, että on aika lanseerata uudet tuotteet. Henkilöautoihin, maastureihin IceContact 3 ja pakettiautoihin VanContact Ice nastarenkaat sekä pehmeästä pohjoismaisesta sekoituksesta valmistetut VanContact Viking kitkarenkaat.
  • 1
  • 2